maanantai 24. syyskuuta 2012

Malliope

Mä oon niin malliope ettei ikinä.

Päivä alkoi (taas) sillä, että japanilaiset pöllähti yllättäen luokkaan. Matikkaa eka tunti. Onneksi tehtiin tällä kertaa jotain järkevää! Siinä ne kamerat pörräs ja tulkki selitti jollekin japanilaiselle proffalle koko ajan jotain. Ja assistentti videokuvas. Tämä ei edes ole eka kerta ja aina nämä tulee parin minuutin varoitusajalla. Hahhah, olipa taas jännää. Huvittavaa. Vaikka huomaan että on sitä kai vähän tavallista vakavampi naama, kun tietää kameran siellä koko ajan kuvaavan.

Eiku oikeesti aika hauskaa. Ja sitte tunnin jälkeen haastattelut perään. Meidän luokassa on käynyt viime vuonnakin paljon paljon japanilaisia, tosin ei ne kyllä videokuvaa läheskään aina. Ite kyllä välillä vähän miettii että mitä kaikkea kun sitä suunnittelematta taas tunnin vetää, mutta sitä se todellisuus on... Eikä sitä ulospäin kovin usein huomaa, että hatusta kaikki lähtee. Ei tässä mitään tuntisuunnitelmia ehdi tehdä, hyvä ku kattoo edellisellä tunnilla seuraavan tunnin aiheen. Suomalaista huippuopetusta! ;)

Töissä menee muutenkin rennosti. Viime viikolla pidin viimeisen hojks-palaverin, oon siis tosi ajoissa. Ite hojksit on vielä lopullisesti kirjoittamatta, mä kun en tykkää palaverissa täydentää asioita koko ajan tietokoneelle, vaan mieluummin kasvokkain jutellaan. Monet kun pitää palaverit jutellen koko ajan seinälle heijastetulle hojks-lomakkeelle. Not my style.

Ihmeellisesti syyslomakin häämöttä, vaikka ihan ruipelo kahden päivän loma onkin. Toisaalta eipä nyt oo yhtään ollutkaan vielä loman tarpeessa, on mukava mennä joka aamu töihin!

Nyt vielä katson pätkän japanilaisista matikan tunneista. Sain niiltä vähän videoita tutkailtavaksi. Jännää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti