tiistai 6. syyskuuta 2011

Työnohjausta ensimmäisen kerran

Tänään oli ekaa kertaa työohjausta. Enemmän puhuttiin oppilaista, tai siis yhdestä oppilaasta lähinnä, pikkusen vain omasta jaksamisesta. Jälkeenpäin jäi fiilis, että kyllä ehkä kuitenki haluaa keskittyä noilla tunneilla siihen omaan jaksamiseen. Koska tuollakin jauhoin taas siitä samasta oppilaasta, joka vie voimat. Hyvät välit on kyllä tähän oppilaaseen, mutta kun se niin älytön läheisyyden kaipuu vie ihan kaikki voimat. Ja että muut oppilaat jää paitsi.

Kaiken kaikkiaan voimia vievää on jo se, kun ei läheskään joka päivä ole edes sitä 8-minuuttista taukoa, että ehtisi kahvit juoda. Tavoitteena on kyllä, että edes kerran päivässä, pliis. Huvittaa kyllä niin uskomukset, että opettajilla on joka tunnin jälkeen 15 minuutin tauko. Niin vaan taas viime perjantaina jäi perjantaipullat ja kahvit juomatta ja ainoa tauko koko päivänä pitämättä. Raivostuttaa jo tuommoset kommentit opettajien koulupäivien keveydestä. Varsinkin tämmösinä päivinä, kun on ollut hulinaa ja rankkaa. Ensin palavereja ja oppitunteja 8 tuntia (!!) ja sen päälle vielä kaikki suunnittelut. Ei näy työtunnit palkassa juurikaan.

Taidan mennä juomaan kahvia, herkuttelemaan suklaakekseillä ja nukkumaan. Huomenna tulee 12-tuntien työpäivä, kun on vanhempainillat. Plus työmatkat päälle.

1 kommentti:

  1. Vanhempainilta kuulostaa aika jännittävältä.. kerro sit miten sä selvisit vanhemmista, oliko vaativaa porukkaa vai yhteistyökykyistä?

    VastaaPoista