tiistai 20. maaliskuuta 2012

pitkät päivät, sotkuiset paikat

Ei kahdeksan tunnin työpäivät mitenkään onnistu. Viime viikolla kolme päivää onnistui, loppuviikosta tuli sitten tehtyä senkin edestä hommia. Tänään taas melkein kellon ympäri.

Toisaalta tykkään kyllä tehdä työtä. Ongelma vain on siinä, että ei ole muuta elämään. Vuorokaudesta loppuu tunnit. Eikä se aika edes mene tuntien suunnitteluun, en oikein edes tiedä mihin sitten.

Tänään se ainakin meni pöydän järjestelyyn. Pöydälle on tulossa tietokone, mikä olisi ollut sula mahdottomuus, ellen olisi raivannut sitä. Menee hermot, kun paperit on AINA hukassa. Aiheuttaa tunneillakin hämminkiä, kun pitäisi ruveta tekemään jotain, mutta en löydä tehtäviä... Kirjoja kun ei kovin ahkerasti käytetä, vaan on niin paljon kaikkea oheishärpäkettä, monisteita, välineitä, pelejä ym.

Nyt mulla on raivattu mun opepöydän pinot: oppiaineiden kirjat, opeoppaat, ajankohtaiset jutut ja monistelaatikko. Tuon monistelaatikon vois kyllä vielä laittaa kaappiin. Harmi vain, kun sitten tavaroita saa hakea luokan perältä ja kaukaa, kun opepöydän lähellä ei ole kaappia, johon mahtuisi A4-paperit.

Muutama laatikko ite opepöydässä onneksi on. Tosin nekin täyttyy aina. Alimmassa on puoliksi käytetyt paperit, joista toisen puolen voi käyttää (oon säästäjä, hirveesti sitä paperia kyllä tuhlaantuisi muuten). Muissa parissa laatikossa ei kyllä enää ole mitään järjestystä. Pitäisi raivata ne kokonaan.

Takakaapissa on mappeja. Testejä (tyhjiä), luokan kansio (oppilaiden tiedot, vanhat kokeet ym.), kansioita eri oppiaineille (pääosin tyhjinä ja kaikki monisteet isoina pinoina siellä täällä). OON TOIVOTON! Töissä ja kotona ja autossa yhtä sotkuista.

1 kommentti:

  1. Hah, ihan samanlaista ku mun luokassa! :D Tosin mä ratkaisin oman ongelmani niin, että siirsin opepöydän pois luokan edestä, osittain sen kaapin viereen, jotta nyt pääsen kaapilleki kesken tuntia :D Sit pitäis vielä siivota se kaappi...

    VastaaPoista