torstai 6. lokakuuta 2011

Resursseja

Sain luokkaan toisen vakituisen ohjaajan, jihaa!

Olin jo pitempään sitä mieltä, että tarvitaan sinne toinen ohjaaja. Uutena opena ei ehkä ole aina helpointa tuoda tällaisia asioita ilmi. Luokka kyllä kykenee työskentelemään hiljaisesti oman tehtävän parissa, mutta siirtymätilanteet ja monet opetustilanteet ovat pulmallisempia. Viime vuonna luokka on käsittääkseni ottanut ohjia vähän omiin käsiinsä, mutta ylemmän tason ihmisillä oli edelleen käsitys hiljaisesta luokasta. Oon nyt koittanut murtaa sitä käsitystä, mikä ei oo ollut kaikista helpointa. Ja nyt niitä apuvoimia saatiin! Ja muutenkin tuntuu, että ehkä tuo luokka on hieman asettunut?

Uudenlaiseksi muuttuu kyllä nyt tiimityö. Kestää varmaan aikansa, että ollaan kaikki samalla kartalla, vaikka hyvältä tuntuu lähtökohdat. On kuitenkin myös paljon kirjoittamattomia sääntöjä, jotka pitää nyt puhua ääneen. Mikä on varmasti hyvä. Odotan mielenkiinnolla ens viikkoa, kun päästään uudella tiimillä kunnolla tekemään töitä.

Tää viikko on ollut siinä mielessä raskas, että yöunet on jäänyt vähiin. Johtuen varhaisista herätyksistä, hojkseista ja hojkseista. Kai sitä työt aina näin kasaantuu ennen lomia. Viikonloppuna pakko rutistaa hommia, syyslomalla en tee MITÄÄN työjuttuja! Tällä hetkellä ei vieläkään ole elämässä juuri muuta kuin työt. Ne vie päivästä helposti 10-12 tuntia, joskus vieläkin enemmän. En uskalla edes laskea työtunteja.

1 kommentti: